Денят, в който молитвите биват чути! Луната е в знак

...
Денят, в който молитвите биват чути! Луната е в знак
Коментари Харесай

Денят, в който молитвите биват чути!

Денят, в който молитвите биват чути!

Луната е в символ Козирог до 19:57ч. В дните, когато се намира в този знак всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност,точност, порядък и старание. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за по-удачно време. Хората търсят практическата страна на нещата. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и затруднение в делата.

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака. Отложете визитата си при ортодонт. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек. Добре се поддава лекуването на гастрит и язва.

Луната се движи на луфт от 17:20 до 19:57ч. През това време не би трябвало де стартирате нищо значимо. След това Луната минава в символ Водолей.

Доминиращ е 12-ти лунен ден, който стартира от 17:59ч на 22 август и продължава до 18:42ч на 23 август – денят е непредсказуем.

Символ сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – разнообразни нюанси на синьото – цвета на морските талази, лазурно синьо, небесносиньо. Енергетика на деня – пасивна и спокойна външно, дейна вътрешно. Медитация – сърце. Акценти – избор сред духовния свят и материалния, среща със своята същинска природа, постигане на възприятие за единство с Вселената, мъдрост, алтруистична активност, признателност. Добре е да се посети черква. Това е ден, в който молитвите биват чути. Ден на любовта, милосърдието и състраданието. В този лунен ден се появява рядката опция да разберем своята същина. Всеки, който се интересува от духовното развиване и самоусъвършенстване, би трябвало да употребява този ден в цялостна мяра. Времето, в което може да се реализира мъдрост, да се получат скрити познания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за дейни дейности, постижения и битка, а е основан единствено за вътрешна работа. Без значение каква работа ви следва, какви битови каузи ви чакат, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе положителни резултати.

Днес не е добре да се мисли за пари. Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема. За лозунг на деня може да се употребяват думите на Скарлет О,Хара от „ Отнесени от вихъра”: „ Няма да мисля през днешния ден за нищо, ще мисля за него на следващия ден.”

Да не се яде груба, тежка и мазна храна, избягвайте месото. Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – подобаващи са занимания - стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели задоволително внимание. Идеален ден за нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак. В този ден не би трябвало да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Секс – Добре е телесните удоволствия да минат на назад във времето. Ако въпреки всичко предприемете фамилиарност, то сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, едвам има повече обич, деликатност, добрина и схващане. Не е уместно за зачатие. Дете заченато в този момент ще има не лека орис.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

13 лунен ден стартира от 18:42ч на 23 август и продължава до 19:21ч на 24 август.

Днес е 6 безоблачен ден – В този ден не би трябвало да се напрягате. Благоприятно е за отмора и за разпределяне. Добре е да се откриват връзки сред хората и да си оказват помощ взаимно. Обезателно отделете време на децата си. Не се предлага да носите черно и ярки цветове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР