Денят настъпи – само броени часове остават до сватбата на

...
Денят настъпи – само броени часове остават до сватбата на
Коментари Харесай

Броени часове до сватбата на годината: Меган Маркъл ще каже „да“ на принц Хари

Денят настъпи – единствено броени часове остават до сватбата на английския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл.

Двамата ще си кажат „ да " в параклиса " Сейнт Джордж " на замъка Уиндзор. Размяната на клетви ще бъде осъществена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна гала ще бъде ръководена от свещеник Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор.

Принц Чарлз, бъдещият свекър на Меган Маркъл, ще я заведе до олтара, защото татко ѝ се възвръща след сърдечна интервенция.

Принц Уилям ще бъде кум на брат си Хари, а Меган Маркъл избра да няма кума. На сватбата ще има 10 дребни шафери, измежду които племенниците на принц Хари – принц Джордж и принцеса Шарлот.
Посрещнахме международните водачи с неповторим усет от Карнобат
vesti.bg

Малко след сватбената гала двамата ще се появят за първи път обществено като брачен партньор и брачна половинка и ще преминат в върволица с карета по близо 3-километров сектор в града.

На сватбата са поканени 600 души, 2640 души ще имат опцията да следят идването на булката и младоженеца в Уиндзор. Очаква се хиляди хора да се съберат по улиците, с цел да видят кралската двойка.

От двореца Кенсингстън споделиха, че принц Хари и годеницата му се надяват този миг да остане незабравим за всички, които са се събрали в Уиндзор, с цел да усетят атмосферата на този специфичен ден.

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл онлайн можете да гледате в формалните канали на английското кралско семейство:

Фейсбук - The British Monarchy Фейсбук page
Twitter - @RoyalFamily, @KensingtonRoyal, @ClarenceHouse
Instagram - @TheRoyalFamily, @KensingtonRoyal, @ClarenceHouse
Youtube - The Royal Channel

Принц Хари, който е пети подред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал " Костюмари ", оповестиха годежа си през ноември 2017 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР