Ден на труда 2023: Какво е отворено и затворено на празника 4 септември

...
Денят на труда е тук, което означава, че лятото е
Коментари Харесай

Денят на труда е тук, което означава, че лятото е към края си и училищата се отварят отново.

Първият понеделник на септември също отбелязва американското работническо движение и приноса на работниците към икономиката на САЩ.

Тъй като е празник, много американци ще пътуват или ще организират последните си летни барбекюта. Но ако имате задачи за изпълнение, ето фирмите и институциите, които ще бъдат отворени и затворени в понеделник, 4 септември.

Търговци на дребно

Тези, които трябва да тичат в магазина за хранителни стоки, ще имат късмет. Големи търговци на дребно като Walmart (WMT), цел (CBDY) и Kroger (KR) ще работи нормално.

 Клиентите чакат на опашка, за да проверят покупките си в магазина на Costco на 28 юни 2023 г. в Teterboro, Ню Джърси. Клиентите чакат на опашка, за да проверят покупките си в магазина на Costco на 28 юни 2023 г. в Teterboro, Ню Джърси. Kena Betancur/VIEWpress/Corbis/Getty Images

Повечето Walgreens и CVS (CVS) магазините ще работят и през нормалното работно време. CVS (CVS) каза да се обади предварително в местните магазини, тъй като работното време на някои аптеки може да бъде намалено, а други места може да бъдат затворени.

По-специално търговецът на едро на дребно Costco (COST) ще бъдат затворени.

Пощенска станция

Не очаквайте да изпращате поща чрез пощенската служба на Съединените щати в понеделник, тъй като превозвачът ще бъде затворен. Всички UPS услуги също ще бъдат затворени с изключение на Express Critical. Само FedEx Custom Critical, неговата първокласна услуга за специални пратки, ще работи, а услугата FedEx Office ще работи в променено работно време.

банки

Денят на труда е един от единадесетте федерални банкови празници, така че банките няма да работят. Банкоматите и онлайн банковите услуги обаче ще бъдат налични.

Американският фондов пазар също ще бъде мрачен. NASDAQ и Нюйоркската фондова борса няма да търгуват.

Правителство

Федералните служби, правителствените сгради и пощите ще бъдат затворени в понеделник - помислете за DMV и местните библиотеки. Щатските и местните съдилища също няма да работят.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР