Денят на детето се оказа най-подходящият момент за Ася Капчикова

...
Денят на детето се оказа най-подходящият момент за Ася Капчикова
Коментари Харесай

Капчикова бременна с близнаци - slava.bg

Денят на детето се оказа най-подходящият миг за Ася Капчикова да разкрие загадка, която пази в продължение на месеци. Оказва се, че "Мис Плеймейт 2016 " има напълно основателна причина да страни в последно време от медийното пространство. Преди минути русокоската разгласи в персоналната Инстаграм страница, че е бременна... освен това с близнаци.

Хубавата вест Ася показа с почитателите си в обществената мрежа освен посредством пост, само че също по този начин и със фотография, която в действителност е корицата на последния брой на списание "Кенгуру ". Първата страница на изданието я демонстрира в нежна бяла рокля от тюл, чиято горна част е обсипана с красиви флорални претекстове в синьо. На фрагмента Капчикова е обхванала корема си с две ръце, разкривайки на фена какъв брой е едър, предава Dir.bg.

"Днес е 1 юни - Денят на детето, един доста специфичен ден и доста прочувствен за мен миг! Момент на признание, на извънредно неспокойствие, в който разгадавам пред Вас творението на моето най-силно ентусиазъм - любовта! Да, вярно виждате, имам поради тъкмо тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един напълно нов и толкоз чист метод. Чувствам се същински привилегирована, благословена и допряна от Бог... Това е моят миг на благополучие, моят рестарт. Душата ми е цялостна, животът ми е логичен! Стискайте ми палци! ", гласи посланието ѝ, съпровождащо обявата.

Освен като носителка на купата "Мис Плеймейт ", името на Ася нашумя и около връзката ѝ с рапъра Криско, който среща преди състезанието. Двамата се срещат на снимачната площадка на видеото към песента "Шапка ти смъквам ". Всъщност, тя е взела участие и в предишни негови планове, само че изпълнителят я вижда точно в този, защото тогава се постанова някое от дванайсетте девойки да завърже вратовръзката на костюма му, само че се оказва, че никой с изключение на Капчикова не знае по какъв начин да го стори. Преди да приключат със фотосите, той желае телефонния ѝ номер, само че тя по този начин и не му го дава. На идващия ден обаче той самичък го е намерил и я кани на вечеря. Така стартира романсът им, който продължава съвсем две години.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР