Денят на будителите раздели депутатите в пленарната зала. Управляващите се

...
Денят на будителите раздели депутатите в пленарната зала. Управляващите се
Коментари Харесай

Денят на будителите раздели депутатите в пленарната зала

Денят на будителите раздели депутатите в пленарната зала. Управляващите се похвалиха с триумфи в образованието и повече пари за просвета, а от опозицията съпоставиха празника с Деня на мъртвите, тъй като се убивало образованието.

„ Делникът ни задължава да помним жанр и татковина, нация и българщина. За ГЕРБ образованието е приоритет. Половин милиард повече за образование”, уточни Милена Дамянова от ГЕРБ.

„ 38% от българите не приключват. Вчера беше Хелоуин. Празник на мъртвите. Да не се трансформира денят на будителите в ден на преустановяване на образованието”, съобщи проф. Иво Христов от Българска социалистическа партия.

Волен Сидеров от Обединени патриоти честити Хелоуин и уточни, че децата не знаят що е дух и мислят, че сме произлизаме от маймуната. „ Трябва да има вероучение, ние не сме номадски народ пристигнал 7 век с пастърма под седлото на кончето”, сподели той.

Ерол Мехмед от Движение за права и свободи добави, че словото има съдбовно значение, а Левски постоянно ще е съвестта на управниците, дръзнали да оспорват равноправието.

Основната тематика в коридорите през днешния ден е кой ще е новият здравен министър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР