Денят на будителите не помири и депутатите. От трибуната отново

...
Денят на будителите не помири и депутатите. От трибуната отново
Коментари Харесай

Денят на будителите не помири депутатите

Денят на будителите не сдобри и депутатите. От трибуната още веднъж се стигна до обвинявания, кавги и взаимни упреци. А спекулациите кой ще е новият здравен министър продължиха с цялостна мощ.

Днес стана ясно, че совалките какъв да е новият здравен министър не престават. Името му, което би трябвало да бъде гласувано в пленарната зала, няма да стане ясно евентуално нито тази седмица, нито идната.
За сметка на това – диалозите за първия избор на съмнение към този момент започнаха.

Денят стартира със спекулации кой ще е новият здравен министър. Засега спряганите имена отпадат от сметките.
Патриотите са пас – споделят, че Министерството на здравеопазването е грижа на ГЕРБ.

От ГЕРБ оповестиха, че професор Николай Петров ще липсва на здравната система, откакто е бил „ отстрелян”. В свое следствие bTV разкри по какъв начин до момента в който е бил отпред на ВМА проф. Петров е подписвал контракти за публични поръчки с близки до него и фамилията му хора.

От ГЕРБ още веднъж оповестиха, че не се тормозят от избор в областта на корупцията , тъй като хората не желали Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи отпред на страната.

Денят финишира с изострен конфликт – да бъдат ли заличени имената на българските турци, дадени им принудително по време на възродителния развой. Патриотите бяха срещу.
„ Вие сте позор за парламентаризма, камък на шията, който ще потопи ГЕРБ. И тъй като е Денят на будителите – ще изтъквам Ботев: „ а вий, вий сте идиоти” , сподели от трибуната Велислава Кръстева .

Законът на Движение за права и свободи беше отритнат при гласуването в пленарна зала.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР