„Денят на бащата“ закова 341 800 души пред малкия екран

...
„Денят на бащата“ закова 341 800 души пред малкия екран
Коментари Харесай

350 хиляди гледаха Денят на бащата

„ Денят на бащата “ закова 341 800 души пред дребния екран късно нощес, когато Българска национална телевизия излъчи премиерния епизод на продукцията. Драматичната борба за настойничество сред екранните съпрузи Захари Бахаров и Весела Бабинова ще продължи да просълзява феновете всеки понеделник и вторник от 22 ч., като епизодите ще бележат програмата на публичната телевизия в границите на три седмици.

Любителите на телевизионното кино ще могат да наблюдават поредицата и онлайн, в уеб страницата на Българска национална телевизия.

Високият зрителски интерес към сериала е следващо доказателство за актуалността на обществената проблематика, която филмът преглежда.

В подтекста на разгорещения обществен спор „ за “ и „ срещу “ физическото наказване, като социална медия Българската национална телевизия прибавя с продукцията и нов аспект – моралните контузии, които нанасяме на децата си “, изясняват от „ Сан Стефано “ 29.

Събитията, пресъздадени в „ Денят на бащата “, са основани на действителни събития и разкрива следствията, които раздялата предизвиква на децата. Освен Бахаров и Бабинова, с присъединяване в поредицата се разписват още Александър Сано, Глория Петкова, Патрик Шон Хесън и други Сериалът е продукция на Българска национална телевизия, а изпълнителен продуцент е „ Агитпроп “. Проектът е осъществен с поддръжката на Столична община и „ Творческа Европа – Програма Медия “ на Европейския съюз.

Поредицата бе видяна на интернационалната киносцена още по време на фотосите. През 2017 година той беше селектиран за показване в влиятелния обзор на международната продукция на сериали „ Serie Series “ във Фонтенбло (Франция) и на фестивала във Венеция.

Източник: Monitor

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР