„Денят на бащата” с продуцент Мартичка Божилова ще е новият

...
„Денят на бащата” с продуцент Мартичка Божилова ще е новият
Коментари Харесай

БНТ намери наследник на "Под прикритие"

„ Денят на бащата” с продуцент Мартичка Божилова ще е новият сериал на Българска национална телевизия, от който се чака да повтори триумфа на „ Под прикритие”. Филмът, който публичната медия ще показа до края на годината, е обществена драма, основана на същински случаи. В шест епизода ще бъде разказана историята на разпадащо се семейство и мъчителните последици, с които един бракоразвод бележи живота на родителите и техните деца.

„ Денят на бащата “ бе класиран преди всичко на последната конкурсна сесия на Българска национална телевизия за асортимент на сериали. По него работят още опитните сценаристи Теодора Маркова и Георги Иванов, познати с работата си в престъпната поредност „ Под прикритие “ и режисьорът Павел Веснаков, притежател на интернационалните фестивални награди и с потвърден опит. Вече стартира кастингът, а през септември следва да започва и снимачният развой. Чуйте парчето, с което Честър Бенингтън ни сподели " Сбогом " Ейми Уайнхаус вечно на 27 Може ли да запознаеш жена си с обичаната си продажница? „ Търсим доста трагични, мощни артисти, напряко бих споделила най-силните сега, които може да има на българския пазар “, разгласи изпълнителният продуцент Мартичка Божилова.

„ Това е сериал, който притегли вниманието на европейските кино среди още на продукционно равнище. И е следващият план на Българска национална телевизия, който демонстрира, че българската телевизионна продукция е конкурентна на интернационалния пазар”, разяснява програмният шеф на БНТ1 Севда Шишманова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР