Денят на 30 ноември ще премине под влиянието на таро

...
Денят на 30 ноември ще премине под влиянието на таро
Коментари Харесай

Карта таро за деня, 30 ноември

Денят на 30 ноември ще премине под въздействието на таро карта " Отшелникът ". Това е една от арканите с най-дълбок смисъл. Тя се свързва с духовното самоусъвършенстване и подготвя към отвод от ежедневните удоволствия.
Фенерът, изобразен на картата, символизира личните ни познания, които би трябвало да бъдат употребявани, с цел да осветят пътя на търсенето. 
Арканата е тясно обвързвана с Луната. По смисъл тя се приближава най-вече до знака на Дева - символизира подредбата на вътрешните запаси за основаване на удобна почва за бъдещето.
Ето какво вещае таро карта " Отшелникът " за другите сфери на живота ни. 

Работа
В професионален проект арканата дава отговор за свободните специалности, тези които не са послушание на дадена организация и изпитват избрана злост към работата в екип.
Денят е удобен за научни проучвания, разбори, писане на творби и записки, в най-лошия случай -  на блогове. Арканата се свързва с последователност и неизменност, само че единствено когато човек вижда смисъл за себе си в това, което прави.
" Отшелникът " вещае интервал, удобен за образование (фенерът символизира светлината на знанието) и бизнес пътувания. Моментът е подобаващ за рационализиране на професионалните умения. 

Арканата е с неподходящо въздействие върху финансовите въпроси. Тя е знак на парични ограничавания, понижаване на заплатата и като цяло на аскетичния живот.
Възможно е на този ден да бъдат анулирани съглашения, свързани с финансови въпроси. Основната цел на тази карта е да ни научи, че парите не са главното.  
Любов и взаимоотношения
Арканата се смята за неподходяща за връзки. Връзките значително се основават на акомодация към другия човек, само че " Отшелникът "  не се приспособява. 
Картата предвещава разлъка, спиране на връзките или най-малко търсене на по-голяма самостоятелност от колегата. Възможно е да се стигне до анулация на сватби и годежи. 
Здраве
" Отшелникът " не е най-благоприятната таро карта във връзка с здравето. 
Влиянието на тази аркана се показва в спад в силата, понижаване на тонуса. Тя дава отговор на процесите на естествено стареене и намаляване. 
Възможно е да отключи меланхолия, бодърствуване, ревматични болежки, както и хронични здравословни проблеми, присъщи за старостта.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР