Денят може да се окаже доста удачен от финансова гледна

...
Денят може да се окаже доста удачен от финансова гледна
Коментари Харесай

Денят може да се окаже доста удачен от финансова гледна точка

Денят може да се окаже много сполучлив от финансова позиция. Вижте какво още вещаят ззвездите за вас.

Хороскоп 12.09. 2023г.
Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, въпреки че мъчно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е присъща забавеност, инертност и даже малко мързел, а това ще учудва близките и даже малко ще Ви нервира. По начало подобен вид държание не е особено за Вас. В сантименталната сфера ще пораждат проблеми, защото няма да можете да разберете своята „ половинка ”, нито пък да се досетите какво желае от Вас. За страдание интуицията нищо няма да Ви подскаже, по тази причина не жалете сили и разпитвайте. В противоположен случай мъчно ще се справите със обстановката.
Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.
Близнаци
Днес стремежът Ви ще е обвързван с промени към по-добро в деловата сфера. Има възможност да получите непредвидени и забавни оферти, както и опция да се присъедините към доста перспективен план. Знайте, че условията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат много комплицирани, и по тази причина няма да имате никаква опция за разпределяне. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не говорим…
Рак
Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е изцяло подобен, какъвто сте си го представяли. Нити е по-добър, нито е по-лош – просто е друг. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, тъй като другояче разочарованието може да се окаже доста мощно, а и несъвместимо със взаимния живот.
Лъв
Отнесете се към днешния ден като към пързаляне на ски-шанца. Това е завладяващо! Това е вълнуващо! Това е и малко страшно… Може и да чувствате, а може и да не чувствате, по какъв начин стомаха Ви се доближава към гърлото Може да крещите, а може и да си мълчите. Само едно е безспорна истина: щом сте достигнали върха, не можете да се откажете от пързалянето.
Дева
Хич не Ви се стои на едно място. Време е да признаете, че не знаете по какъв начин да се справите със своите усеща. Няма значение от какво сте се интересували преди – в този момент Вашето внимание ще бъде погълнато от нещо напълно друго. Може още дълго да се отвличате по разнообразни неща, само че до момента в който не си дадете сметка, какво точно не Ви доближава за цялостно благополучие, няма да намерите покой.
Везни
Ако сте забелязали, че напоследък разправиите във Вашето семейство са станали прекомерно доста, пробвайте през днешния ден да си дадете сметка за техните аргументи. И е желателно да извършите това не сами, а двамата дружно! Постарайте се, диалогът да е спокоен и градивен, а да не прерасне в следващия спор!? може и това да се случи…
Скорпион
Когато стане дума, какво обичате най-вече, при започване на листата се оказват загадки, ребуси и на първо място – интриги. Затова в случай че някой има нелепостта да се надява, да Ви надхитри, излъже или манипулира въпреки и за секунда, ще можете да му дадете да разбере напълно на бързо и без да Ви мигне окото, че по този начин не става., а и че няма никакъв късмет.
Стрелец
Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане ако… ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.
Козирог
Колкото и обилни да са, стресовете на днешния ден няма да Ви обиден – най-малко до времето, до момента в който се съсредоточавате на претекстовете за своите действия. Практикувайте своята витална философия всяка минута. Оставайте си поредни и не позволявайте на другите да живеят вместо Вас, или да реализират личните си фантазии чрез Вашите ръце. Бъдете извънредно внимателни и не оповествайте своята тактика пред тълпата прибързано, тъй като другояче ще дадете на другите хора опция да лимитират Вашата независимост, а това е напълно недопустимо.
Водолей
Денят може да се окаже много сполучлив от финансова позиция, само че с цел да Ви донесе действителни приходи, би трябвало много да се потрудите. Днес няма да сте доста във екстаз, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, само че в последна сметка това ще Ви достави наслаждение. Оставените за след това работи ще припомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.
Риби
Изключително привлекателни сте, и изобщо не може да се оплачете от дефицит на другарство. Даже поражда противоположния проблем: диалозите Ви лишават доста време и няма по кое време да се занимавате с неотложни неща. А Вашето внимание чакат доста забавни задачки! Творческият Ви капацитет е доста висок и богатата Ви фикция има възможност да откри ненадейно приложение. Много от представителите на този знак на Зодиака в този момент са склонни да се намесват в непознати неща и да вършат опити да „ оправят ” и „ подредят ” живота на своите близки. Ако и Вие имате такива планове, постарайте се, да бъдете по-деликатни!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР