Денят е подходящ за всякаква комуникация. Околните през този период

...
Денят е подходящ за всякаква комуникация. Околните през този период
Коментари Харесай

Водолеи, днес сте магнит за внимание

Денят е подобаващ за всякаква връзка. Околните през този интервал излъчват позитивна сила. Това е подобаващ миг за основаване на нови връзки.

Овен – Решенията, които сте взели неотдавна, ще окажат позитивно въздействие върху бъдещето ви. Не се отхвърляйте от крайните си цели. Не се изнервяйте от дреболии. Днес ще се окажете на точното място в точното време.

Телец – Няма да се чувствате доста добре и мъчно ще се адаптирате към ситуацията. Внимавайте да не бъдете прекомерно сериозни към другите хора. Измислете тактика и проект за реализиране на това, което сте си сложили за цел.

Близнаци – Вашият сътрудник може да търси малко повече независимост във връзката, до момента в който вие се надявате да одобри нещата малко по-сериозно. Спокойно, не избързвайте, планирането на неща, които не могат да дадат резултат, може единствено да ви разочарова.

Рак – Вашата креативност ще е на равнище. Не позволявайте на предразсъдъците и мненията на другите да ви спъват. През уикенда има възможност да прекалите с детайлностите. Поемете надълбоко въздух и си починете малко.

 жена

Лъв – Какъвто и да е въпросът, с който се занимавате, резултатите ще бъдат позитивни и вие ще бъдете възнаградени за вашите старания. Ентусиазмът ви, в случай че се резервира, може да ви донесе позитивни резултати във всички сфери на живота.

Дева – Нещата се случват, както сте възнамерявали. Това, на което би трябвало да обърнете внимание през днешния ден, е допустима операция от страна на непосредствен човек. Събота и неделя са дните, в които е желателно да се посветите на фамилията.

Везни – Ще би трябвало да предприемете избрани стъпки, с цел да сте на една вълна с обичания човек. Имате мощна потребност да поемете самодейност и в това време да оставите нещата да вървят по своя път. Помислете деликатно какво желаете, преди да продължите напред.

Скорпион – Колкото по-здраво стискате нещо, толкоз по-вероятно е то да се изплъзне сред пръстите ви. Грабнете това, което желаете, само че не стискайте прекомерно мощно. Денят е цялостен с страсти, тъй че бъдете деликатни.

 жена

Стрелец – Опитайте се да мислите малко по-рационално, когато става въпрос за обич и романтика. В същото време приключенската ви и търсеща независимост страна от вас ще има потребност да се скита свободно. Това е сложна композиция за балансиране.

Козирог – Нещата би трябвало да се оправят във връзка с любовта, само че има възможност днешният ден да е малко под напрежение. Докато вие сте прецизни и желаете нещата да са избрани и планувани авансово, сътрудникът ви търси повече независимост и спонтанност.

Водолей – Уикендът ви ще бъде изпълнен с неспокойствие, а вие – с възторг. Нищо няма да ви липсва и просто ще блестите на всички места. Вероятно хората към вас ще желаят да бъдат във вашата компания. Не забравяйте за всички отговорности, които би трябвало да свършите.

Риби – Събота и неделя наблегнете на приятелите си. Излезте с тях и си прекарайте добре. Ще бъдете положителни, жизнерадостни и подготвени да отговорите на всички упования на близките. Не единствено ще се забавлявате доста добре, само че и ще имате опция да научите някои секрети.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР