Денят е подходящ за съзнателни промени, за освобождаване от грешките

...
Денят е подходящ за съзнателни промени, за освобождаване от грешките
Коментари Харесай

Риби, днес сияете, всички са привлечени от вас

Денят е подобаващ за съзнателни промени, за освобождение от грешките от предишното и полагане на основата за по-благоприятно бъдеще.

Овен – Някой ще разбуни пристрастеностите ви през днешния ден и ще ви накара да се чувствате задоволени и енергични, каквито не сте били от известно време. Четвъртък може да е ден, в който да решите нещо ново и изцяло извънредно за вас.

Телец – Мислите ви са ориентирани към работа и някои делови/бизнес събития. Измъчват ви ежедневни дребни неща, които вгорчават живота ви, най-малко тази част от живота, която прекарвате на работа. Трябва да отделите повече време на анализиране на личните си усеща, тъй като е правилно, че реагирате малко прекалено.

Близнаци – Денят през днешния ден ще ви накара нещата да ви наподобяват малко по-трудни. Променете позицията си. Старайте се да бъдете по-оптимистични и вярвайте повече в себе си. Звездите ви поучават да разчитате основно на интуицията си и личните си сили.

 жена

Рак – Връзките през днешния ден с приятел/ка могат да бъдат успокояващи и подкрепящи. Хората във вашия живот са склонни да демонстрират поддръжката си посредством своите дейности, като ви оказват помощ да се чувствате по-сигурни и предпазени.

Лъв – Предстои ви много деен ден. Ако съумеете да се справите с работата, евентуално ще се почувствате прекомерно изтощени, с цел да прекарвате свободното си време за нещо друго, с изключение на за лежане пред тв приемника и щедро ядене.

Дева – Денят е подобаващ за бързи и динамични решения! Събитията ще се развиват с експедитивност, на която ще би трябвало да реагирате. Въздържайте се от непотребни покупки. Ако сте необвързани, дръжте очите си необятно отворени, може да се появи някой.

Везни – Днес бъдете внимателни и консервативни по време на работа. Ако се чувствате самотни, не се оплаквайте и не се отхвърляйте. Ако отворите очите си по-широко, ще видите, че има някой, който в действителност към този момент ви е харесал!

 жена

Скорпион – Добре ще е да търсите уравновесени решения, вместо да се придържате към позицията на всичко или нищо. Ако има компликации, разчитайте на помощта на другите, постоянно ще се намерят хора, които ще ви схванат и ще ви окажат поддръжка.

Стрелец – Привличат ви дистанциите и пътуванията, тъй че в случай че ви помолят, незабавно ще си стегнете багажа и ще потеглите в някоя посока. Тъй като действителният живот носи със себе си някои други отговорности, вие решавате да отложите пътуването си или по-скоро да го пренасочите към света на въображението.

Козирог – Ако връзките с другите хора ви изморяват, намерете опция да прекарате известно време надалеч от всичко, дистанцирайте се от насъщните проблеми, потопете се в атмосфера на усамотение и успокоение.

 жена

Водолей – Приятел ще се наслаждения на вашата компания, само че не му позволявайте да ръководи времето ви през днешния ден или да употребява вашите хрумвания. Знаейки, че сте добродушни и желаете да помогнете на всички, някои хора просто ще се втурнат към вас с недомислени условия. Избягвайте ги.

Риби – С Венера във вашия знак нямате особени аргументи за терзание, сияете от хубост и наслаждение, което сигурно приковава вниманието на близките. Смело се движете в потока на сегашното. Не се плашете от измененията. Съдбата е на ваша страна.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР