Денят е подходящ за полагане на основите за по-благоприятно бъдеще.Овен

...
Денят е подходящ за полагане на основите за по-благоприятно бъдеще.Овен
Коментари Харесай

Близнаци, днес сте в стихията си. Изненади дебнат Козирога

Денят е подобаващ за полагане на основите за по-благоприятно бъдеще.

Овен – Вие сте на гребена на вълната и се чувствате мощни, способни на всичко. Но в действителния живот триумфите се градят малко по малко. Късметът може да бъде индиректен, само че в никакъв случай не го приемайте за даденост. Емоциите ви ще се развихрят през днешния ден.

Телец – Денят ви въодушевява да бъдете по-добри. Благотворните мисли, планове и стремежи изплуват от дълбините на сърцето ви и по-добре не ги потискайте на половина, дайте им право на битие и ги подкрепете.

Близнаци – Днес сте в стихията си, само че това не значи, че всичко е наред, както може би си мислите. Не всичко, което намирате за отблъскващо или привлекателно в този момент, е това, което наподобява на пръв взор.

Рак – На всяка крачка има заплаха от преувеличаване на отрицателни мисли или песимистични изводи, които идват от недоразумения и нямат действителна основа. Малко предвидливост и капка нерешителност няма да навредят.



Лъв – Днешният ден може да ви се стори претрупан и може би даже сложен. Напрежението се поражда от нищото, което значи повече нерешителност от нормално. Би било добре да потърсите опорна точка, да се закотвите в действителността и да запазите мозъка си допустимо най-чист.

Дева – Денят е добър за потушаване на избрани импулси, изключително тези, които ви карат да губите доверие в себе си. За да имате положителни връзки със личната си съвест, ще би трябвало да намерите метод да се примирите с всичко.

Везни – Енергията на този ден ви подхожда, кани ви към форма на релаксация на мозъка, от която се нуждаете, най-малко понякога. Без значение какво си мислите, няма да решите доста неща, в случай че не се освободите от напрежението.

Скорпион – Това е блажен ден, който носи мир и успокоение на тези, които желаят да не помнят проблемите си, колкото и сложни да са те, и да се погрижат за това, което душата им желае, от каквото сърцето им има потребност.

Стрелец – Можете да откриете напълно нов източник на вътрешен мир, който идва от доверието в живота ви и законите, които го ръководят. Вдъхновението идва от там, където минимум го очаквате и се демонстрира посредством ексцентрични мисли.

Козирог – Вие сте способни да извършите доста неща, в това число да решавате проблеми, които от дълго време чакат своя ред. Всеки триумф обаче би трябвало да бъде авансово квалифициран и реализиран с самообладание. Животът може да ви изненада във всеки един миг.

Водолей – Когато преодолявате компликации, пробвайте се да действате по нетрадиционен метод и да запазите надзор над обстановката. Така че можете сполучливо да управлявате каузи, в които и вълците ще бъдат нахранени, и овцете да са в сигурност...

Риби – Това е ден, който ви подтиква да се мобилизирате в посока отвод от сладките илюзии, които храните от прекомерно дълго време и за които доста добре знаете, че би било по-добре да се откажете. Днес би трябвало да търсите тишината с цялото си сърце във всичките ѝ форми.


 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР