Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, комуникация

...
Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, комуникация
Коментари Харесай

Близнаци, очаква ви светъл ден! Стрелци, време е за нови идеи

Денят е подобаващ за пасивна отмора над книга, разходки, връзка с близки. Отложете решението на значими проблеми. Радвайте се на битието. Пълнолуние в 18:58 ч.

Овен – Ще се сблъскате със обстановки, в които са нужни храброст и увереност, само че вътрешната ви мощ няма да ви разреши да потънете в отчаяние. Ще се чувствате като супергерой и с наслада ще поемете тази роля. Не забравяйте да си пожелаете нещо на Пълнолунието.

Телец – Не се затваряйте в себе си в преживяването на страсти, не потъвайте в отчаяние. Възползвайте се от момента на Пълнолунието, цялостен с добра галактическа сила, с цел да си пожелаете нещо хубаво.

Близнаци – Посрещнете деня с най-хубавата си и хубава усмивка. Очаквайте един прекрасен и ярък ден. Ще срещнете точните хора в точния миг. Не забравяйте да си пожелаете предпочитание по Пълнолуние.

Рак – Със фамилията и приятелите си ще бъдете много великодушни. Пълнолунието ще ви даде желанието да се отстоявате, да притежавате себе си и да поеме юздите на ориста си. Не забравяйте да си пожелаете нещо хубаво.

Лъв – Благодарение на въздействието на Пълнолунието, което се случва във вашия знак, ще имате доста позитивна сила, която ще ви накара постоянно да виждате светлата страна на всичко. Не забравяйте да си отправите благопожелание, то сигурно ще се сбъдне.

Дева – Вашата жизнеспособност и възприятие за комизъм ще бъдат засилени от силата на Пълнолунието и това ще ви помогне да преодолеете всевъзможни неравности по пътя, през които може да преминавате. Не забравяйте да си пожелаете нещо.

Везни – Време е да оставите сърцето си да приказва и да се освободите от тези подозрения и неустановеност, които от време на време ви нараняват толкоз доста. Пълнолунието ще донесе нови фантазии и илюзии в живота ви. Не забравяйте да си пожелаете нещо.

Скорпион – Днес ще видите, че вратите се отварят към вярата... Но вие сте тези, които би трябвало да извършите нужната стъпка и да се възползвате от всичко, което ориста ще ви предложи. Не забравяйте да си пожелаете нещо на Пълнолунието.

Стрелец – Ентусиазмът ви ще бъде инфекциозен и ще е мъчно да не се забележи. Пълнолунието ще пробуди във вас нови хрумвания, нови цели. Не пропускайте този мощен галактически миг да си пожелаете нещо хубаво.

Козирог – С военен дух и увереност ще изпълнявате дилемите си и ще се стремите към задачите си. Усмихнете се на живота, тъй като през днешния ден Пълнолунието ще ви зареди с добра сила. Не забравяйте да си пожелаете нещо хубаво.

Водолей – Пълнолунието ще разсъни вашата най-мистериозна и чувствена страна. Няма да ви липсва автентичност, креативна мисъл и възторг. Пред вас ще се отворят новите порти на бъдещето. Не забравяйте да си пожелаете нещо.

Риби – Късметът ще бъде на ваша страна и ще ви бъде доста елементарно да получите това, което желаете. Ще се насладите на забележителна сила и ще се чувствате удовлетворени от себе си и това, което вършиме. Отправете си предпочитание към Пълнолунието.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР