Денят е 28 август, 2004 година. Гръцката столица Атина е

...
Денят е 28 август, 2004 година. Гръцката столица Атина е
Коментари Харесай

15 години от бронза на ансамбъла в Атина 2004: Какво правят момичетата сега

Денят е 28 август, 2004 година. Гръцката столица Атина е хазаин на 28-те Летни олимпийски игри, а България чака финала при ансамблите от шампионата по художествена гимнастика...

Очакванията са огромни, този тим е притежател на 3 сребърни медала от международни шампионати, злато от европейско и още 2 сребърни оценки. Композициите са динамични и атрактивни, и по този начин дикторът афишира БЪЛГАРИЯ...
 Момичетата в състав Кристина Рангелова, Зорница Маринова, Владислава Танчева, Галина Танчева, Жанет Илиева, Елеонора Кежова демонстрират, класа, акуратност и рискови детайли и с общ общ брой от двете композиции 48.600 печелят бронзовия орден.

Треньори на тима са Таня Стоянова с асистент Ина Ананиева, а старши треньор е Илиана Раева.

В момента Кристина Рангелова живее в Дъблин с мъжа си и двете си дъщери, има лична школа по гимнастика и я развива доста добре.

Жанет Илиева е треньор в Япония, Зорница Маринова отглежда щерка си и е треньор в клуба по художествена гимнастика " Амарант ".

Елеонора Кежова е треньор в Швейцария, а близначките Галина и Владислава Танчеви гледат децата си и към днешна дата нямат желание да се занимават с гимнастика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР