Денят без загинали на пътя ще бъде отбелязан днес в

...
Денят без загинали на пътя ще бъде отбелязан днес в
Коментари Харесай

Отбелязваме Деня без загинали на пътя

Денят без починали на пътя ще бъде маркиран през днешния ден в Пловдив със взаимна самодейност на Министерство на вътрешните работи, Областна администрация, Община Пловдив, РУО и регион „ Тракия “.

Точно в 12:15 часа представители на институциите ще оказват помощ за безвредното секване на учениците на пешеходна пътека пред СУ „ Софроний Врачански “ в града. Сред доброволците са заместител регионалният шеф Атанас Ташков, кметът на регион „ Тракия “ Костадин Димитров и неговата заместничка Веселина Стоянова.

Събитието е ориентирано към безвредно напредване на учениците до образователните заведения, защото те са най-уязвимите участници в придвижването.

Инициативата е част от събитията, които се провеждат за осма поредна от Европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL - Ден без починали на пътя. Дните за сигурност са сред 16 и 22 септември и минават под мото „ Остани жив! Пази живота! “

Целта на акцията е посредством всички вероятни средства за връзка да се разпространява в най-висока степен и измежду оптимален брой хора концепцията за НУЛА починали при пътнотранспортни катастрофи най-малко за един ден.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР