Денят 17 февруари... Продължава драмата Русия-Украйна, респективно - НАТО.Москва публикува

...
Денят 17 февруари... Продължава драмата Русия-Украйна, респективно - НАТО.Москва публикува
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: едно 3:1, гласност без перестройка и кой ще даде пари на Гешев

Денят 17 февруари...

Продължава драмата Русия-Украйна, респективно - НАТО.

Москва разгласява 11 страници от публични съветски отговори на американските оферти по тематиката с спора. Жива публичност, единствено че без перестройката!

Западът пък сподели, че Москва послъгвала с изтеглянето - нещо като фотожаба*, единствено че с цели дивизии. Та, както се споделя - нас е мъчно ще ни уплашат, ние сме привикнали от прокуратурата да четем " определени шлагери ", деликатно подбрани от цялата картинка.

Като казахме прокуратурата, основният обвинител Гешев, типично във веселяшкия си жанр, направи нещо удивително. Реагира като жилнат - по какъв начин по този начин се понижават парите на прокуратурата с 20 млн. Написа и писмо до Народното събрание.

После застана пред публицисти във Висш съдебен съвет и сподели, че не се понижават парите на прокуратрата, а на правосъдната система. После сподели, че поради това прокуратурата няма да има пари за преводи. Повтаряме - за преводи!

Чии пари в действителност се понижават - по този начин и остана някъде прикрито... Може би в непреведените документи на оня неразбираем " испански сигнал ".

Тревога за два субекта, " влетели източно от Черно море " изправи на нокти, пардон - на форсаж, два от испанските " Юрофайтър ", които са ни помощ (докато в действителност няма да получаваме непознати войски на НАТО в България).

После гледахме по всички медии по какъв начин в действителност през днешния ден по-късно денем публично са сертифицирали с публични салтанати испанските изтребители да летят над нас. Излиза, че все още на полета, те са били нещо като " копърки " на Централна гара - не напълно постоянни.

Като заговорихме за водачи и хвърчене, " Алфа рисърч " мери в огромно изследване, че посланията на Румен Радев стигат 3 към 1 по-успешно от тези на Кирил Петков да многоуважаемия гласоподавател. И президентът е по-одобряван от премиера, даже измежду почитателите на Политическа партия.

Което си е мотив за размисъл. Особено в случай че си Кирил Петков...

А, да не забравим - и ГЕРБ разгласи, че няма да взе участие в диалози за никакви конституционни промени, в случай че се продължава с " Барселонагейт ". Която по принцип - естествено - не ги тормози с нищо, щото е цялостен фалшив. Което изказване не е да не оказва помощ и на двамата изредени нагоре.

---

* Б.р.- Руското разбиране за фотомонтаж.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР