ДЕНВЪР (AP) — Центърът за безопасен спорт в САЩ обяви

...
ДЕНВЪР (AP) — Центърът за безопасен спорт в САЩ обяви
Коментари Харесай

Центърът за безопасен спорт обявява промени, предназначени да адресират широко разпространени оплаквания

ДЕНВЪР (AP) — Центърът за безвреден спорт в Съединени американски щати разгласи 10 промени в метода, по който работи в понеделник, в ход, който съгласно него е предопределен да увеличи успеваемостта и „ чувствителността към контузии “, до момента в който преглежда недоволства, които идват както от жертвите, по този начин и от обвинените.

Съобщението за ремонта пристигна след, както споделиха от центъра, осеммесечен обзор на развой, който беше подложен на критика от Конгреса, спортисти в Олимпийско придвижване и даже фамилии, чиито деца играят всеобщи спортове.

Някои от измененията са ориентирани към въпроси, повдигнати в поредност от истории на Асошиейтед прес, които разказват провлачени случаи, в които и жертвите, и обвинените постоянно се усещат заслепени и несигурни на процеса SafeSport.

„ Гордеем се с напредъка, който постигнахме, само че сме с ясно око за работата, която ни следва “, сподели Ju'Riese Colon, основен изпълнителен шеф на центъра, който отвори порти през 2017 година в отговор на несполучливото справяне на олимпийското придвижване със случа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР