ДЕНВЪР (AP) — Мъж, който е бил зашеметен с Taser,

...
ДЕНВЪР (AP) — Мъж, който е бил зашеметен с Taser,
Коментари Харесай

Окован с белезници мъж от Колорадо, зашеметен от Taser, урежда дело за 1,5 милиона долара, казват адвокати

ДЕНВЪР (AP) — Мъж, който е бил замаян с Taser, до момента в който е бил с белезници, в това число на устната му, е уредил федерален иск с шериф на Колорадо отдел за 1,5 милиона $, споделиха юристите му в понеделник.

Кенет Еспиноза беше задържан, откакто спря да изчака сина си, когато беше спрян в Тринидад, Колорадо, на 29 ноември 2022 година Еспиноза, който следваше сина си на среща с кола, беше първо сподели, че би трябвало да реалокира камиона си. Но откакто потегли да си потегля, му беше подредено да остане. Според без значение следствие заместник-шерифът на окръг Лас Анимас Михаил Ноел извади револвера си, след което извади електрошокера си.

Ноел, по-късно лейтенант Хенри Трухильо използваха електрошоковите си удари против Еспиноза. Офисът на шерифа на окръг Лас Анимас удостовери през септември, че и двамата са били уволнени, откакто следствие на шерифа на окръг Пуебло откри, че са нарушили редица политики на организацията, в това число неуместно потребление на Taser против Еспиноз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР