ДЕНВЪР (AP) — Антъни Едуардс и Карл-Антъни Таунс задвижиха блиц

...
ДЕНВЪР (AP) — Антъни Едуардс и Карл-Антъни Таунс задвижиха блиц
Коментари Харесай

Едуардс, Таунс водят блиц на Уулвс със 106-80 срещу Мъри, Йокич за 2-0 серия над шампиона Нъгетс

ДЕНВЪР (AP) — Антъни Едуардс и Карл-Антъни Таунс задвижиха блиц 106-80 на Минесота от Денвър Нъгетс в понеделник вечерта, което даде преднина на Тимбъруулвс с 2-0 на полуфиналите на Западната конференция над настоящите, само че нестабилни първенци на НБА.

Таунс и Едуардс означиха по 27 точки, до момента в който Вълците се усъвършенстваха до 6-0 в плейофи и си дадоха късмет да затворят димящите Нъгетс с победи в петък вечер против неделя в Минеаполис.

Вълците бяха толкоз преобладаващи, че накараха Нъгетс да хвърлят както удари (Майкъл Малоун), по този начин и предмети на корта (Джамал Мъри).

Арън Гордън поведе Денвър с 20 точки, Никола Йокич имаше 16 точки и 16 битки, само че третият им най-резултатен бе заместител Джъстин Холидей с 13 точки. Мъри вкара 8 точки при пукотевица 3 от 18.

Вълците поразиха Нъгетс с удар след удар, макар че техният титулярен център Руди Гобер беше вкъщи в Минеаполис и присъстваше на раждането на сина си в неделя. Но те не се нуждаеха от способността на Гобер да блокира уд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР