Dentsu Digital Camp 2018 успя да повтори успеха на първото

...
Dentsu Digital Camp 2018 успя да повтори успеха на първото
Коментари Харесай

Dentsu Digital Camp повтори успеха си от миналата година

Dentsu Digital Camp 2018 съумя да повтори триумфа на първото си издание.

Събитието за маркетинг качи на една сцена 13 лектори, представители на български и световни медии, на организации от мрежата на Dentsu Aegis Network и на някои от най-големите български компании. Лекторите приказваха пред повече от 650 души за трансформацията на бъдещето посредством технологиите и данните.

Конференцията съумя да задържи интереса на всички участници до самия край, съчетавайки тематики като връзката сред държанието на марките и навиците на хората и по какъв начин това диктува взимането на маркетингови решения, персонализирането на рекламата, основаването на адресируеми послания в многоканална среда, цифровите трансформации в тютюневата и фармацевтичната индустрия и трендовете и нововъведенията, които разрушават визията на потребителите за симбиозата сред данните и хората.

Публиката на Dentsu Digital Camp се състоеше от медийни и маркетингови експерти от България и балканския район, районни и локални рекламодатели, притежатели на медии и софтуерни компании. Тя успя да трансформира конференцията в място за създаване на контакти от високо ниво както сред участниците, по този начин и с лекторите и парньорите на събитието.

" Dentsu Digital Camp цели да притегли вниманието на всички към трендовете и големите промени, които цифровата стопанска система постанова на обществото ни и да приказваме за нещата, които работят в действителност добре и за грешките, които никой от нас не би трябвало да си разрешава. Вярвам, че точно събития като това са верния метод, по който можем да променим бъдещето освен за рекламната промишленост и рекламодателите, само че косвено и за цялото общество, като построяваме цифрова стопанска система, която да работи в интерес на всички членове на това общество ", разяснява Мария Грашнова, основен изпълнителен шеф на Dentsu Aegis Network Bulgaria.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР