Денонощна лаборатория за заработи на граничния пункт Дунав мост при

...
Денонощна лаборатория за заработи на граничния пункт Дунав мост при
Коментари Харесай

Денонощна лаборатория за антигенни тестове заработи на Дунав мост

Денонощна лаборатория за проработи на граничния пункт Дунав мост при Русе. Тя е ситуирана в помещение на влизане в България, което е предоставено на РЗИ от Агенция „ Митници “, предава БТВ.

Идея за основаването ѝ имало от дълго време, само че реализирането ѝ е лишило време, защото е било мъчно да се откри кой да я обслужва. Изследването коства 50 лв., а резултатът излиза в границите на 30 минути. Тестването на място пести доста работа на Здравната ревизия, защото доста от българите, които идват от оранжева или алена зона, избират да вършат в България проби.
 Съвсем скоро опашките от тирове на Дунав мост могат да останат в историята Съвсем скоро опашките от тирове на Дунав мост могат да останат в историята
Обособяването на паркинг на територията на „ Свободна зона – Русе “ за тировете, чакащи да преминат границата при пункт...

При влизането им в страната без негативен тест, те имат право да се тестват до 24 ч., а РЗИ ги вписва като евентуално карантинирани. След като излезе позитивен резултат, българите изпращат информацията по имейл до Здравната ревизия, откъдето пък би трябвало да ги отпишат от карантината и да им го потвърдят още веднъж по имейл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР