Денков крие доклада на ДАНС от страх. На брифинг в

...
Денков крие доклада на ДАНС от страх. На брифинг в
Коментари Харесай

Петьо П. Блъсков: Денков крие доклада на ДАНС от страх…

Денков крие отчета на ДАНС от боязън.

На брифинг в Министерски съвет министър председателят Николай Денков, с лице на уплашена невестулка, упрекна ЦИК и ДАНС, че манипулирали и заблуждавали обществото за машинния избор.

На журналистически въпрос, за какво не разгласява въпросния отчет на ДАНС, който уличава зам.-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов, че непозволено е пипал хешкода на машините за гласуването, снимал се е с телефона си по какъв начин го прави и си го е записал на флашка, министър председателят Денков изигра неловка словесна еквилибристика с която да избегне съответен отговор.

Но уточни, че ще желае оставката на зам.-председателя на ДАНС Деньо Денев, изготвил отчета. Искането на тази оставка може да значи единствено едно - че ДАНС са уцелили болното място на шарлатаните от Политическа партия, чийто зам.-министър е заловен по бели гащи и е разкрита цялата истина за подготвяната кражба на изборите.

По информация на политически водачи отчетът не носи гриф “секретно ” т.е. може да бъде изработен обществено притежание.

“Докладът на ДАНС е във формат, който не подхожда на законовите условия. Създава се усещането, че неналичието на секретност цели той да се популяризира “, оправда се Денков.

Което, несъмнено, не значи нищо, като се изключи че Денков го е боязън народа да не осъзнае дълбините на измамата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР