Дениз Йозджан е типичната студентка, която не спира да ходи

...
Дениз Йозджан е типичната студентка, която не спира да ходи
Коментари Харесай

Това ли е гаджето? Дениз Йозджан на див купон и в компанията на красавец

Дениз Йозджан е типичната студентка, която не стопира да върви по купони и да се забавлява с другари. Именно на едно следващо събитие беше щерката на Лияна преди дни, а от сторитата видяхме, че се е забавлявала много крепко. 

По-късно Дениз показа фотоси с непознато момче, а някои бързо допуснаха, че той е гаджето на инфлуенсърката. Е, ще ви разочароваме, тъй като по всичко проличава, че двамата са доста положителни другари и умеят да купонясват дружно.

Виж още: Работата е сериозна: Сузанита татуира името на новото гадже! Певицата мина инкогнито 

Още в първите дни на януари Дениз отново предизвика реакции, откакто показа своя фотография, на която демонстрира междинен пръст. На фотото красивата брюнетка е в компанията на свои другари, в това число момчето от горната фотография, само че тя и мацката до нея са решили да " поздравят " всички за коледните и новогодишните празници, само че не с благопожелание, а с циничен жест. 

Двете девойки са посочили междинен пръст, като евентуално по този начин изпращат " доста поздрави " на всички злобари, които постоянно разясняват фотосите на Дениз.

Виж още: Не сме я виждали по този начин: Тийн звездата Симона шокира почитателите си с външен тип

Изображение: https://www.instagram.com/deniz_yoz/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР