Дениз Хайрула затвори ресторанта си, въпреки че го откри тази

...
Дениз Хайрула затвори ресторанта си, въпреки че го откри тази
Коментари Харесай

Защо фалира ресторантът на Дениз от Ергенът?

Дениз Хайрула затвори ресторанта си, макар че го откри тази пролет. Плеймейтката се възползва от славата си около риалити шоуто „ Ергенът ” и популяризираше кръчмата на гаджето си Стоян Стоянов като своя. Двамата имат връзка от 3 години, само че Хайрула твърди, че не е обвързана и го раздава като свободна жена. Заведението на туркинята й любовникът й затвори след по-малко от 4 месеца работа, а причината  е неприятната храна и обслужване, научи Lupa.bg.

Сайтът ни ревизира отзивите за заведението в Google и остана покъртен от неприятните оценки на клиентите, които валят като проливен дъжд. Единствените позитивни оценки са от собственичката и приятелките й от „ Ергенът “.

Вижте и част от мненията, които публикуваме без редакторска интервенция:

" Храната не беше вкусна. Салатата беше нарязана с замърсен нож, сервирана в мръсна паница и имаше неприятна миризма. След като я показахме на личния състав, върнаха същото наличие, само че в друга паница. Сервизът се състоеше от разнообразни елементи, в това число ножица и вилицата, които ни предоставиха. Очакванията по никакъв метод не оправдават действителната обстановка “, написа един от недоволните клиенти на заведението на Дениз.



„ Отидохме в ресторант Дениз с високи упования, поради поръчката за вкусна храна и добра атмосфера. Заведението се намира на хубаво и безшумно място и има капацитет, който за жал въобще не е употребен “ –допълва различен.

„ Храната не беше вкусна, салатата беше нарязана с замърсен нож и сервирана в мръсна паница и имаше неприятна миризма. След като го показахме на личния състав, върнаха същото наличие, само че в друга паница. Сервизът се състоеше от разнообразни елементи, в това число ножът и вилицата, които ни предоставиха. Пространството е огромно, само че явно не се поддържаше задоволително усърдно, което си проличава още от влизането през входа “.



„ Сервитьорът беше общителен, само че не помни част от поръчката макар ненатоварения час в който бяхме там. Очакванията по никакъв метод не оправдават действителната обстановка. Има още доста какво да се направи с цел да може мястото да бъде в действителност от високо равнище, преди този момент всичко което се случва на територията на ресторанта е изгубено време и запас “.

„ Храната не беше на равнище, някои от нещата лишиха доста време.Едното предястие беше студено даже.  Обслужването беше криво-ляво и една от поръчките беше забравена. Атмосферата е добра, само че до там. В следствие разбрах,е ревютата тук са от приятелки на собственичката, ме и тя самата е написала един. Жалка работа. Не бих се върнала,има по-добри места да си дам парите и да получа храна и превозване на равнище “.

„ Супер неприятно и постепенно обслужване. Градината изглеждаше занемарена, защото беше разхвърляна и мръсна. Имаше единствено 2 маси в целия ресторант, само че все пак чакахме много време даже за салати (за моята лиши към 1 час). Най-лошото от всичко беше обслужването, защото сервитьорът беше недодялан и даже сподели на хората до нас, че би трябвало да отидат до близкия Макдоналдс, в случай че желаят да си вземат храната по-бързо. Наистина е по-добре да отидете в Макдоналдс, защото опитът ми в „ Дениз гарден ” демонстрира, че това е доста оскъдно и надценено място, което наподобява добре единствено в обществените мрежи, основно поради филтрите ” – разяснява различен клиент, който е останал извънредно отчаян от заведението на Дениз, само че за жалост с тези мнения не се изчерпват отрицателните оценки на хората, решили да посетят кръчмата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР