Дениз Хайрула е в центъра на любовна интрига и изневерява

...
Дениз Хайрула е в центъра на любовна интрига и изневерява
Коментари Харесай

Дениз на Стоте манекенки в нова любовна интрига, след като мина през Слави и Карбовски

Дениз Хайрула е в центъра на любовна конспирация и изневерява крепко! С паралия е, който я боготвори, само че какво от това?! Не му е вярна и туй то! Опасна е някогашната на Ицо Стоте манекенки,  научи HotArena.

Такъв е обликът на съдбовната Дениз в новия клип на Ави Бенеди, където плеймейтката играе непокорна любовница. Освен от състезанието за най-сексапилни мацки на България Дениз е известна и с това, че мина през новото шоу на Слави Трифонов. Тя бе финалистка в състезанието „ Мис Левски Г “, където се надпреварваше с други сексбомби за огромната премия в разнообразни задания и провокации.

В клипа Дениз е съдбовна , само че и в действителността името и постоянно изскача на първите страници. Дълго време въртеше буйна обич с Христо Сираков. Тя беше освен това от развлечение за 100-те манекенки, който я срещна с семейството и децата си. Самата тя споделя че Сираков е огромната й обич и доста мъчно би била намерила мъж, който да го замести. Това случи по време на пандемията двамата внезапно завършиха връзките си. По това време кадър в компанията на Мартин Карбовски наостри злите езици и се заприказва, че точно журналистър е оркраднал Дениз от Сираков. След няколко дни клюки Карбовски отхвърли всичко, а след това Хайрула загатна, че има нов обичан в живота си, само че не разкри кой е.

Натуралната Дениз, която за разлика от доста други плеймейтки няма капка силикон по себе си, и Ави Бенеди изиграват класическа любовна история на богатия мъж и хубавицата, В  новия клип особеното е, че златотърсачката единствено харчи пари, само че не предлага честност в подмяна. Песента и сюжетът на клипа са основани по същинска история, написа „ България Днес “.

Бенеди споделя, че когато пристигнал в България преди седем години са му обяснили, че мъжете с финансова опция нормално не са правилни на партньорките си и си купуват хубавици за развлечение. „ Видях доста такива истории към мен, само че една от тях толкоз ме раздруса,  че ме предизвика да основа тази ария “ споделя изпълнителят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР