Дения Пенчева е родена на 11 юни в град София.

...
Дения Пенчева е родена на 11 юни в град София.
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Народна певица втрещи с горещо ВИДЕО от ваната!

Дения Пенчева е родена на 11 юни в град София. Завършва гимназията към съветското посолство в България. Дипломира се в бакалавърска компетентност Актьорско майсторство за музикален спектакъл в Нов български университет и редом с Поп и джаз пеене при Етиен Леви в същия университет. Следва магистърска стратегия в компетентност Продуцентство и изобретателна промишленост във Факултета по публицистика и всеобща връзка на СУ „ Климент Охридски”.

От няколко месеца е прекратила контракта с издателите си и ще се продуцира сама. Факт е и новият й план "Бре петрунко ", който е комбинация сред няколко стила. А виждаме една национална певица в много провокативни и горещи фрагменти, които несъмнено ще провокират скандал в обществото. Дения се съгласи да даде изявление за нашата медия и да показа пикантни детайлности към горещия си нов план и раздялата с продуцентите си.

- Разбрах, че си се разделила с продуцентите от "Диапазон рекърдс ". Имаше ли кавги и по какъв начин смяташ да продължиш кариерата си в този момент?

- Няма никакви кавги, май месец ми изтече договорyt и взех решение да не го възобновявам. С екипа на "Диапазон " сме в прелестни връзки, а с Ненчо Касъмов сме другари. Реших че нуждая се от повече независимост, имам доста хрумвания като цяло за пътя, по който ходя като реализатор, а с "Диапазон " няма какво да си дадем един на различен на този стадий. Нямам желание да подписвам контракт с друга музикална компания. Ще се продуцирам сама, посредством моята музикална компания "D MUSIC ".

Четете на show.blitz.bg какво показа Дения за скандалния си нов план, където ще откриете и линк към самото видео.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР