Деница Сачева ще бъде предложена във вторник за социален министър,

...
Деница Сачева ще бъде предложена във вторник за социален министър,
Коментари Харесай

Предлагат Деница Сачева за нов социален министър

Деница Сачева ще бъде препоръчана във вторник за обществен министър, това разгласи министър председателят Бойко Борисов.

Министър-председателят добави, че пет пъти е прибирал оставката на Бисер Петков и сътрудниците му от кабинета към този момент не желаят да работят с него. „ Ако си го харесват майките, като станат министри – да го вземат”, сподели министър председателят Борисов.
Кой ще наследи Бисер Петков като обществен министър? Майки на деца с увреждания застанаха зад подалия оставка обществен министър
По думите му с Деница Сачева държавното управление ще има по-добри резултати, а кандидатурата ѝ е съветвана към този момент с съдружните сътрудници.

Областният шеф на Перник Ирена Сакорона ще бъде освободена още на следващия ден, а оставката ѝ ще се гласувана в сряда, уточни още министър председателят. До освобождението ѝ от поста се стигна след серия от митинги в града поради рецесията с водата.
Областният шеф на Перник: Открихме противозаконни отклонения на вода от бент. " Студена " Протестиращи желаят оставката на Ирена Соколова, тя ги предложения да участват на публичен съвет поради безводието
„ Аз съм и го оповестил. Защото не може, отново споделям, има градове и области - сложиха си режим и харчеха рационално. Променяме цялото водоснабдяване за стотици милиони. Там поради пустите избори, кметът си понесе своята оценка. Мисли се в допълнение от кое място може да има водоснабдяване за Перник”, разяснява министър-председателят и добави, че казусът ще се разяснява на утрешната среща за климатичните промени в Мадрид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР