Денислава Велкова, която е на 24 години според зрителите е

...
Денислава Велкова, която е на 24 години според зрителите е
Коментари Харесай

Ето я Дени от „Игри на волята” преди 5 години

Денислава Велкова, която е на 24 години съгласно феновете е най-яката жена в този сезон на „ Игри на волята ”. Тя изненада почитателите си когато влезе дружно с майка си Виолета Стайкова и двете дами несъмнено са едни от най-интересните персонажи на силовото шоу.

Дени, която първо взе участие в „ Един за различен ” в този момент се оказа една от най-подготвените мацки във формата. Явно  от дребна е закърмена със спорт, тъй като за изненада на феновете си се измъкна небрежно от „ Чистилището ” посредством острия си разум, който сече като бръснач, забележителна адаптивност и необикновен хъс за победа.

Въпреки, че на открито не практикува кой знай каква специалност, а се изявява като брокер на парцели се знае, че тя е внучка на някогашната футболна звезда и вратар Стефан Стайков- Заека и няма по какъв начин да не е наследила от дядо си борбените си качества.

Вижте по какъв начин е изглеждала Дени преди подобренията:

Майка й Виолета е много по- провокативна персона от нея. Тя също е много мощна и властна жена, само че  интригите, които плете в племената не й носят утвърждението на публиката. Даже в противен случай във фейсбук страницата на предаването гъмжи от отрицателни мнения против Вили.

Ето я Виолета Стайкова преди модификацията:

Автор: dama.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР