Денислава и Мартин представят България на „Детска Евровизия в Париж.

...
Денислава и Мартин представят България на „Детска Евровизия в Париж.
Коментари Харесай

След пет годишно отсъствие, България ще има участник на "Детска Евровизия"

Денислава и Мартин показват България на „ Детска Евровизия " в Париж. Песента им се споделя Voice of Love („ Гласът на любовта " ). Тя ще бъде публично показана на 13 ноември в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ".

Днес на конференция в Българска национална телевизия бяха показани българските участници в „ Детска Евровизия 2021 ".В нея участваха с изключение на Денислава и Мартин, които работят дружно от 4 година към Студио за поп-рок артисти „ Сарандев " при Младежки център Добрич, и Геновева Христова, ръководещ шеф на „ Лигна Студиос ", Йоанна Левиева-Сойер, изпълнителен продуцент „ Евровизия " Българска национална телевизия, Йордан Йорданов, кмет на Община Добрич и Давор Йордановски, композитор и създател на песента.



сн. Денислава и Мартин

Българска национална телевизия още веднъж ще даде опция на българите по света и у нас да станат съпричастни с изявата на детските ни гении на влиятелния конкурс „ Детска Евровизия " 2021. Обществената телевизия ще излъчи огромния край от Париж на 19 декември.

19-ото издание на „ Детска Евровизия " е под мотото „ Представи си " („ Imagine " ) и в него ще вземат участие 19 страни. Досега България е взела участие общо 6 пъти в „ Детска Евровизия ", като най-успешното показване досега е това на Крисия, Хасан и Ибрахим, които през 2014 година доближават до втора позиция във финала в Малта с песента „ Детска планета ".

Тази година нашето присъединяване на интернационалния конкурс е в партньорство сред Българската национална телевизия и Лигна Студиос, с поддръжката на община Добрич.



сн. Геновева Христова

Геновева Христова, ръководещ шеф на „ Лигна Студиос " , сподели че е доста щастлива, че през днешния ден могат да разгласят тази вест, по тази причина че партньорството с Българска национална телевизия продължава, тъй като както се споделя „ апетитът идва с яденето ". „ Последните 2 година ние се борихме България да е там, където заслужава, т.е. на огромната музикална сцена, където представяме нашите гении. Това, което аз и моят екип започнахме да разсъждаваме - какво по-важно от това да стартираме с децата. А децата през последните 5 година не са имали опция да бъдат, България през последните 5 година не е била на Детската Евровизия. Нашите деца са основата, те са нашето бъдеще ".



сн. Йоанна Левиева-Сойер

От своя страна Йоанна Левиева-Сойер, изпълнителен продуцент „ Евровизия " Българска национална телевизия , съобщи че от името на управлението на Българска национална телевизия и на всичките ни екипи, желае да поздрави „ Лигна Студиос " за куража да продължат да работят по този комплициран план Евровизия. „ За нас е същинска наслада, че ще можем да изпратим още веднъж дете на този формат. Знаете, че това е един от най-успешните формати за Българска национална телевизия в цялата й история ".



сн. кметът на Община Добрич Йордан Йорданов

Пълната си поддръжка съобщи и кметът на Община Добрич Йордан Йорданов:

На първо място извънредно доста поддържам това, че България след 5 година неявяване се връща на сцената на Детска Евровизия. Това, което Геновева Христова описа, аз мога да го обобщя, че по този метод, както си подаваме ръка - „ Лигна Студио ", публичната телевизия и локалната власт, това е един извънредно мощен съюз, който би трябвало да поддържа децата на България. Разбира се, че няма да скрия насладата си от това, когато говорихме с Геновева Христова и нейното предложение Община Добрич да поддържа децата на Студио „ Сарандев ", нямаше капка подозрение и дори секунда размишления. Веднага споделих - да, наложително.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР