Денислава Глушкова е единствената българска състезателка, която все още се

...
Денислава Глушкова е единствената българска състезателка, която все още се
Коментари Харесай

Глушкова след успехите в Мелбърн: Това е наградата за положение от мен труд

Денислава Глушкова е единствената българска състезателка, която към момента се изявявава на Australian Open 2022. Днес тя решително продължи към осминафиналнта фаза на юношеския шампионат, откакто по-рано се поздрави с нова впечатляваща победа и си обезпечи конфликт с лидерката в скица на конкуренцията - хърватката Петра Марчинкова.

Щом завърши и втория си мач от конкуренцията, Глушкова даде малко изявление за Българската федерация по тенис. В него тя благодари на всички, които я поддържат и даде обещание, че ще продължи да се труди и за в бъдеще:

" Чувствам като премия за моя труд това, че ми беше препоръчано да вземам участие в този влиятелен шампионат - Аустрелиън Оупън. За триумфа ми в първите два мача ми помогнаха моето неизменност, борбеност и хубавичко ми душeвност. Благодаря доста на уредниците на конкуренцията. Тук изискванията са невероятни и оказват помощ на нас състезателите да се осъществяваме пълноценно. Благодаря на Българската федерация по тенис, на Семеен кодекс,,Дема ", на моя екип, на моето семейство и всички които ме поддържат. Силно имам вяра, че няма да ги отчайвам и в бъдещата си спортна активност. " - приключи тя.

Източник: БФТ

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР