Денислава Добрева, която сега е на 25 години, заминава малко

...
Денислава Добрева, която сега е на 25 години, заминава малко
Коментари Харесай

Българка от Лондон с невероятни новини за това какво се случва дни преди Брекзит

Денислава Добрева, която в този момент е на 25 години, отпътува малко след референдума за Брекзит да учи и работи в Лондон. Придружава я бъдещият ѝ брачен партньор Виктор.

Българката Денислава Добрева и бъдещият ѝ брачен партньор Виктор
Наскоро тя придобива магистърската си степен от “University of Greenwich” със компетентност "Връзки с обществеността и корпоративни връзки ". В момента работи като сервитьорка в ресторант “Байрон”, който се намира в известната концертна зала "О2 ".

Тя е твърдо срещу Брекзит. И счита, че след него страната ще тръгне надолу, написа novini.london.

"Темата "Брекзит " визира всеки българин и чужденец, който живее тук, с краткотраен или непрекъснат статут на престояване. Това касае директно бъдещето ни и е от голяма важност да знаем правата си. Аз съм срещу Брекзит и всички мои другари англичани, които са израснали тук, също са срещу ", декларира българката.

След 31 януари има един директен интервал, който гласи, че всичките промени по напускането ще се случат след 2020-а или както споделят тук политиците: "Има време за споразуменията ни с Европейски Съюз ".

Най-обсъжданият въпрос е прекъсването на свободното придвижване на жителите, който към момента няма явен отговор.

"Лично аз нямам доверие, че ограниченията ще бъдат строги, по-скоро ограниченията за нужните документи за престояване в Обединеното кралство ще бъдат по-обтегнати ", споделя Денислава.

"Живеещите тук стават по-пестеливи и пресметливи. С повдигането на цените за транспортната мрежа, наемите на парцелите, както и на питателните артикули по магазините без смяна на заплатите ще накарат хората сами да си тръгнат.

Много огромни компании изтеглят офисите си отсам. Тази обстановка може да докара до редуциране на личен състав, както и фрапантно понижаване на работните места. Брекзит или не, аз се връщам в България! ", заключи българката Добрева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР