Denise Welch се нахвърли на половинични изявления“, тъй като теориите

...
Denise Welch се нахвърли на половинични изявления“, тъй като теориите
Коментари Харесай

ITV Loose Women`s Denise Welch настоява кралското семейство да разкрие какво не е наред с принцесата на Уелс

Denise Welch се нахвърли на „ половинични изказвания “, защото теориите на конспирацията за кралското семейство не престават да се въртят онлайн.

Принцесата на Уелс, 42, не е била виждана обществено, откогато се подложи на „ планувана огромна коремна интервенция “ по-рано тази година, която се организира в Лондонската клиника на 16 януари. Това се случва откакто крал Чарлз взе се отдръпна от отговорностите си след диагнозата рак. Освен това принц Уилям провокира безпокойствие предходната седмица, когато се отдръпна от възпоменателната работа за крал Константин, където трябваше да даде четене.

В ново изказване предходната седмица кралски представител сподели: " Дворецът Кенсингтън даде ясно да се разбере през януари периодите за възобновяване на принцесата и ние ще предоставяме единствено обилни актуализации. Това управление остава в действие. Говорителят повтори, че принцесата " се оправя добре ". Те към момента не са споделили нищо повече за това каква съответна здравна процедура е имала и заради отдръпва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР