Денис Теофиков бе удостоен посмъртно с награда за “Цялостен принос

...
Денис Теофиков бе удостоен посмъртно с награда за “Цялостен принос
Коментари Харесай

Наградиха посмъртно Денис Теофиков

Денис Теофиков бе почетен посмъртно с премия за “Цялостен принос към българската музика”, на провелите се за четвърти път годишни награди на онлайн издание.
Приемът бе в столичен клуб, като събра звезди от музикалния отрасъл и родния елит. Това бе и първото огромно музикално събитие след трагичния октомври предходната година, когато младият гений напусна този свят по своя воля.
От името на родителите, премията на Денис одобриха едни от най-близките до него хора. Речта на приятелите стартира с едноминутно безмълвие, а по-късно и с бурни овации по апел на Силвър, който незабавно по-късно даде думата на Десита.
„ Дени е измежду нас и всичко това е за него “ - показа разгорещено певица.
“Денис не обичаше, когато някой от околните му е печален. Затова дано си спомняме за него с усмивка” - прикани близка на фамилията.
"Тук съм от името на родителите на Денис Теофиков. Като непосредствен на фамилията благодаря, че не подминахте Денис и че отдавате заслуженото му. Нека не търсим живия измежду мъртвите. Денис е тук измежду нас” - сподели Силвестър Матеев.
“Всички тези награди довечера са за Денис” - заключи Емрах, който не е стъпвал на гроба на Теофиков след погребението му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР