Ден, в който всичко се изяснява: Тези зодии да внимават.

...
Ден, в който всичко се изяснява: Тези зодии да внимават.
Коментари Харесай

Ден, в който всичко се изяснява: Тези зодии да внимават

Ден, в който всичко се обяснява: Тези зодии да внимават. Това вещае хороскопът за днешният августовски четвъртък. Какво още са предначертали звездите за вас, вижте:
Хороскоп за четвъртък, 3 август 2023Овен
Опитайте се да изчакате с негативната прочувствена оценка за своите близки. Нали постоянно всеки мисли, че прави най- положителното! При решение на настоятелен въпроси разчитайте на интуитивния метод – постоянно сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска активност, снимка или изобразяване, резултатите Ви ще бъдат извънредно положителни.
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.
Близнаци
Днес ще бъдете изпълнени с сила и с планове всичко да преработите по личен усет. В интерес на истинат, ще съумеете да преправите всичко, само че дали ще Ви бъде по усета, никой не може да каже…
Рак
Днес за Вашия човек ще възникне много комплицирана обстановка, и Вие ще бъдете единствения човек в света, който ще може да облекчи тъгите на съвестта му и всичко друго, което ще му пречи да живее умерено. Постарайте се да бъдете оптимално деликатни и търпеливи. Той в действителност го заслужава!
Лъв
Ще постъпите много умно, в случай че забележителна част от този ден посветите на размишления за предишното и разбор на своите неточности. Денят е прекрасен и по още една причина: разрешава да си извършите безгрешни заключения, да се разделите с илюзиите и розовите очила, и дружно да се оправите с проектите си за бъдещето. Отношенията с обкръжаващите се трансформират: Вие по нов метод ще би трябвало да поставите акцентите, а ролята Ви става все по-значима. Денят е подобаващ за запознанства и начало на романи: Купидон и стрелите му се намират на Ваше разположение. За срещи избирайте места с хубава музика.
Дева
Девите вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.
Везни
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордете с обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.
Скорпион
Денят ще Ви донесе нови увлечения както и ярки и остри чувства. И Вие, както всички Скорпиони, не се страхувате от решителни дейности, както и от действия, които могат да трансформират освен Вашия живот, само че и на околните Ви хора. За страдание има риск да надцените своите благоприятни условия. Затова преди да пристъпите към реализация на нови проекти, посъветвайте се с надеждни хора. Възможни са разправии и кавги с индивида, в който сте влюбени, и може съществено да се замислите за преустановяване на връзките. Всъщност казусът не е толкоз огромен, колкото Ви се коства.
Стрелец
Много се радвате, когато съумеете да кажете или извършите нещо, което шокира останалите. Днес звездите ще Ви оказват помощ да реализирате всичко, което Ви пристигна на разум, където и да сте, и без значение кой е към Вас. Само че по някакви аргументи сте малко поразтревожени. Какво да вършиме? Отпуснете се и забравете за своето безпокойствие.
Козирог
Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било… Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.
Водолей
За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка…
Риби
Днес ще Ви се желае, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, несъмнено, ще бъде доста, доста щастлива. Постарайте се да не се увличате: на следващия ден и настроението може да се промени, и парите да свършат. А условията на обичания човек вследствие на днешното галене, може доста да набъбнат.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР