Ден след получен сигнал екип на Чистота“ заличи новопоявили се

...
Ден след получен сигнал екип на Чистота“ заличи новопоявили се
Коментари Харесай

„Чистота“ заличи драсканици на Младежкия хълм

Ден след получен сигнал екип на „ Чистота “ заличи новопоявили се драсканици на Младежкия рид. За задачата е употребена пясъкоструйка, а нашарената скулптурна фигура на емблематичния козел е пребоядисана.

Директорката на общинското дружество инж. Десислава Георгиева приканва жителите да не драскат безсистемно със спрейове из града и изключително по тепетата, които са оповестени за естествени забележителности и предпазени територии, а достъпът на профилираната техника до тях е по-труден.

Последното изцяло разчистване на графитите на Младежкия рид, в това число по скалите, беше в края на лятото. Тогава беше пребоядисана и постройката на гарата на Детската железница.

„ Не сме спирали и няма да спрем да работим. Своевременно заличаваме всички новопоявили се драсканици или с пясъкоструйка, или с пребоядисване. За следващ път преди Йордановден още веднъж почистихме подлеза до Водната палата “, съобщи инж. Георгиева. Тя е безапелационна, че скоро ще бъдат приложени спомагателни ограничения за усилване на контрола.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР