Ден след победата над Манчестър Сити в спора за “Къмюнити

...
Ден след победата над Манчестър Сити в спора за “Къмюнити
Коментари Харесай

Страсбург разпиля резервите на Ливърпул

Ден след успеха над Манчестър Сити в разногласието за “Къмюнити Шийлд” Ливърпул позволи загуба с 0:3 в контрола с френския Страсбург. Естествено, мърсисайдци излязоха на “Анфийлд” със напълно друг състав”, в който въпреки всичко личаха имената на Джеймс Милнър, Ибрахима Конате, Джо Гомес и новото попълнение Фабио Карвальо.

По двата фланга на отбраната започнаха Айзък Мабая и Люк Чеймбърс, само че и двамата направиха индивидиални неточности, довели до голове във вратата на отбора. Мабая не съумя да почисти топката и разреши на Адриен Томасон да открие резултата още в 4-ата минута, а в 14-ата Хабиб Диало пресече пас на Чеймбърс и удвои задатъка на Страсбург.

Французите оптимално използваха неуверените изяви на бранителите в алено и в средата на първото полувреме вкараха и трети гол, дело още веднъж на Томасон.

Най-позитивно усещане от Ливърпул направи Карвальо. Португалецът действаше на върха на офанзивата и се понрави със скоростта и техниката си. Добър мач изигра и 17-годишният Стефан Байчетич. Младокът беше покрай гол с мощен удар от статично състояние. След почивката се засилва и Харви Елиът.

Юрген Клоп обаче сигурно е останал отчаян от Конате. Французинът беше муден и на няколко пъти нападателите на Страсбург го подминаваха с лекост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР