Ден след като Валери Симеонов изсипа в ефир серия от

...
Ден след като Валери Симеонов изсипа в ефир серия от
Коментари Харесай

Протестът измисли песен за В. Симеонов: ”Валери, ”лузър” знаеш ли какво е - ”патриот”.../видео/

Ден откакто Валери Симеонов изсипа в ефир серия от обиди към протестиращите, един от тях му посвети ария, в която отвръща на обидите.
Десетина индивида се въргаляха полуголи на плажни кърпи пред Народното събрание ", сподели Валери Симеонов в коментар за вчерашния митинг пред Народното събрание...Хората, които работят, имат собствен бизнес, не ги виждам на тия митинги. Виждам хора с политически упоритости, другата група са хора, които се ръководят от Дубай, третата група са хората, които са недоволни от живота си, така наречен неудачници. Четвъртата група е студентите, които са се върнали, тъй като университетите им са затворени. Правят си селфита ", сподели Валери Симеонов пред една от малките екрани за митинга пред Народното събрание.

Ето и песента в канала Angelica Summer:

" Новата ми ария за Валери Симеонов от НСФБ и последните му изявления за митингите 2020. Очевидно Обединени Идиоти са подвластни на илюзията, че хората не желаят тяхната Оставка. А я желаеме и още по какъв начин! Оставка за Гешев, Борисов, Радев, Пеевси, Доган, Патриотите, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи! Мутри вън!

Ако искаш оставката на Валери Симеонов, share-ни парчето с другари и се абонирай за канала ми! Артуърк: Иван Червенков "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР