Ден след като стана ясно, че пианистът от световна класа

...
Ден след като стана ясно, че пианистът от световна класа
Коментари Харесай

Хейтъри скочиха срещу новия Ерген - бил нисък и женствен

Ден откакто стана ясно, че пианистът от международна класа Евгени Генчев ще бъде новият Ерген, интернет пространството бе залято с хейтърски мнения, ориентирани към външния му тип.

Някои от риалити шоуто на предаването считат, че Ерген №2 бил прекомерно невисок за изискания вкес на претендентките, които ще се борят за сърцето му. Други пък подлагат под подозрение мъжествения тип на 33-годишния музикант.

Да не забравяме обаче, че злъчни рецензии се сипеха и върху избора на Виктор Стоянов за първия сезон на предаването.

Почитателките на досегашния Ерген обаче отявлено пазят любимеца си, отбелязвайки, че не той, а участничките са отговорни за свадите в предаването. Затова с неспокойствие чакат имената на новите кандидатки и мощно се надяват на по-качествена селекция този път.

През последните месеци интензивно се спекулираше с имената на разнообразни господа, като едно от тях бе това на артиста Филип Буков, апетитен от пресата за най-сигурния участник в листата, най-малко до момента в който той персонално не опроверга изказванието, което разочарова почитателките му, бленуващи да го видят по какъв начин раздава рози, облечен в смокинг.

Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е обвързван с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, той получава необятно самопризнание както от публиката в целия свят, по този начин и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и интернационалните награди за пиано, в това число и на огромния приз "Добрин Петков " за достижения и принос в музиката през 2008 година

Отскоро работи с Лука Шулич - член на интернационално приетата група "2Cellos ", с който постоянно изнася турнета по света. Виртуозният музикант е чест посетител в редица събития и стратегии на международните телевизионни колоси, а измежду най-впечатляващите му изяви се подреждат осъществяването му в шоуто на Хайди Клум - "Следващият топ модел ", както и присъединяване му в новогодишния театър пред Бранденбургската врата през 2017 година, проследен от милиони хора онлайн и пред телевизионния екран. Освен с музиката си, Генчев е прочут и като композитор, възпитател, артист и публицист.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР