Ден след като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков

...
Ден след като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков
Коментари Харесай

Пишман звезди треперят след скандала с Ричард Величков

Ден откакто стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков е бил уволнен поради продажба на противозаконна хранителна добавка, родни звезди побързаха да се разграничат от него, разбра HotArena.

Моделки, които до неотдавна популяризираха съмнителния му артикул, известни инфлуенсъри и всемирски персони започнаха всеобщо да трият постове, фотоси и впрочем информация, която би могла да ги свърже с Величков.

По информация на „ Галерия “ Ричард е получил серия от позвънявания от родни звезди със закани, че ще го съдят, в случай че не изтрие фотосите им от персоналния си профил, писа „ Галерия “.

Ричи несъмнено ще остане в историята като най-печалния риалити воин у нас. След присъединяване си във „ ВИП Брадър “ той получи унизителния прякор Супержалък поради сексаферата с Рози Тишер.

Година по-късно като че ли хората бяха позабравили резила, само че Ричи още веднъж се прояви с изцепката: „ Може да нямам висше обучение, но карам кола за 100 бона “. Репликата му предизвика някогашния участник в „ Къртицата “ Любо Жечев да направи лично следствие, в което разобличи парите, колите и продукта на Величков и потвърди, че добавката е противозаконна.

И не щеш ли Ричи още веднъж е личност нон грата в родния елит.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР