Ден след като Славия записа равенство 1:1 с Лудогорец, клубът

...
Ден след като Славия записа равенство 1:1 с Лудогорец, клубът
Коментари Харесай

Славия освободи трима

Ден откакто Славия записа тъждество 1:1 с Лудогорец, клубът разгласи разлъка с трима футболисти. "Белите " прекратиха договорите на Илиян Мицански, Владислав Узунов и Николай Дюлгеров. Тримата се разделят с тима по взаимно единодушие.

Мицански, Узунов и Дюгеров не влизат в проектите на треньора Златомир Загорчич за пролетта и това е довело до раздялата с тях.

Нападателят Илиян Мицански не съумя да се пребори за титулярното място и през този сезон изигра едвам три дуела в шампионата, в които означи едно попадение. В доста от мачовете Загорчич залагаше на Калоян Кръстев или Радослав Кирилов на върха на офанзивата на отбора.

Владислав Узунов е притежател на Купата на България, само че той имаше най-вече периферна роля при "белите " през този сезон, откакто сръбският експерт предпочиташе в центъра на терена да залага на Янис Карабельов и Славчо Шоколаров.

Николай Дюлгеров пристигна на "Овча Купел " през юни след престой в македонския Работнички. Но не съумя да се пребори за титулярно място при "белите " и изигра едвам осем мача за шампионата.

Испанският бранител Давид Хуманес, който има контракт със Славия ще бъде преотстъпен на тим от елита.

Същото важи и за трима от гениите в клуба Александър Златков, Мартин Ачков и Христо Иванов. За тях е решено да бъдат преотстъпени в други клубове напролет, само че към момента няма изясненост в кои тимове ще се обиграват младоците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР