Ден след като Русия замеси и България в разследването си

...
Ден след като Русия замеси и България в разследването си
Коментари Харесай

Служебният кабинет ще проверява какъв е камионът, взривен на Кримския мост

Ден откакто Русия замеси и България в следствието си за Кримския мост - служебният кабинет е почнал инспекции по изказванието, че камионът е тръгнал с товар от страната.

" Служебното държавно управление прави инспекции и е изискало информация от службите по тематиката с камиона, който се взриви на Кримския мост ", е споделил представителят на служебното държавно управление Антон Кутев пред Българска национална телевизия.

До този миг няма нито удостоверение, нито отричане на опита на Москва да уличи България в каквато и да е връзка с гърмежа, който докара до тежка щета на Кримския мост.

По-рано в понеделник ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов позволи, че Кремъл се пробва да " изнесе колкото може повече напрежението на открито " след позволеното проваляне по " най-личното нещо, което е направил Путин през мандата си ", като изключи да има българска интервенция.

От Българска социалистическа партия взеха решение да провокират президента Румен Радев " да даде явен отговор за какво България участва в информацията, изнесена от съветска страна за гърмежа на Кримския мост ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР