Ден след като народният представител от Варна Иван Иванов бе

...
Ден след като народният представител от Варна Иван Иванов бе
Коментари Харесай

Изключеният за побой соцдепутат бил на 6 км. от мястото на инцидента

Ден откакто националният представител от Варна Иван Иванов бе изключен от партията си заради побой над Валентин Вълчев - ръководител на общинския съвет на Българска социалистическа партия в Долни Чифлик, Иванов съобщи, че изобщо не е бил на мястото на мелето.  “Бях на 5-6 километра от местопроизшествието ”, разяснява Иванов пред bTV.

Той добави, че познава потърпевшия Валентин Вълчев, само че не го е виждал от три месеца насам. Последното им засичане е било на конгреса на Българска социалистическа партия в София. До този миг полицията не е разговаряла с депутата. Иванов добави, че е схванал за проблема от медиите. “Към 18.30 часа бях там (на място на боя), само че слязох до щаба на флота във Варна. Организаторите на тази режисура са очаквали, че ще остана на събирането на младежите, само че аз си потеглих ”, описа още той.

Иванов посочи, че от години против него се води борба, като враговете му са от БСП-Варна. До момента Валентин Вълчев, който бе пребит на 21 октомври от 3-ма души, не е коментирал проблема.

Официално в събота, Българска социалистическа партия уточни като причина за изключването " държание несъвместимо с морала и законите на страната ". Освен побоя, от БСП-Варна споделят, че измежду аргументите са още предишни случаи на отправяне на закани към съпартийци, оказване на напън, както и работа против ползите на партията в интерес на нейни политически съперници.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР