Ден след като Кайли Дженър бе сред ВИП гостите на

...
Ден след като Кайли Дженър бе сред ВИП гостите на
Коментари Харесай

Кайли Дженър, Травис Скот, Tyga и реакции в социалните мрежи

Ден откакто Кайли Дженър бе измежду ВИП гостите на сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър се появи новината, че двамата с Травис Скот са се разделили. Основната причина за нея бе отсъствието му на събитието, само че в този момент имаме още един един мотив да се усъмним дали родителите на Сторми в действителност са още дружно.

Кайли бе засечена с белия си Rolls-Royce пред хотел Sunset Marquis, където сега се обитава звукозаписното студио на Tyga, в което той работи по новия си албум.

Според информацията в американските медии, двамата са излезли да се забавляват в обща компания, а по-късно са траяли купона в хотела. Не са били обаче сами и посред им не се е случило нищо.

Но даже единствено опцията двамата да са се събрали още веднъж провокира вълна от реакции в обществените мрежи. А от тях можем да заключим, че някои не одобряват решението на Дженър, само че други го поддържат.

Няма по какъв начин да забравим всички сантиментални изненади, които Травис направи на своята обичана през псоледните две години. А за Tyga се говореше, че е изневерил на Дженър.

Още след раздялата на Кайли и Tyga, тя съобщи, че двамата постоянно ще поддържат връзка между тях, тъй като не са се разделили с грозни кавги, а са взели дружно това решение. Рапърът също е бил прям, че няма за какво да съжалява, че е бил с Дженър, написа Metro.

Бившите гаджета в никакъв случай не са спирали да поддържат връзка след раздялата си и евентуално това не е първият случай, в който излизат в обща другарска компания. Но сигурно съвпадението с новата за раздялата на Дженър и Скот буди известни съмнения. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР