Ден след като кандидатът за транспортен министър Александър Манолев отказа

...
Ден след като кандидатът за транспортен министър Александър Манолев отказа
Коментари Харесай

Заради слухове и клевети Порожанов натиска за оставка шефа на Агенцията по горите


Ден откакто претендентът за транспортен министър Александър Манолев отхвърли да оглави Министерството на превоза поради недоказана информация във вестник „ Капитал”, жертва на сходен сюжет може да стане шефът на Изпълнителната организация по горите Григор Гогов, написа „ Труд “.

След следствие на Нова тв, в което няма задоволително доказателства за спор на ползи, земеделският министър Румен Порожанов изиска неговата оставка.

Това се случва, макар информацията от пресцентъра на Министерството на земеделието, храните и горите, че сигналите за спор на ползи са тествани от Инспектората на ведомството и нарушавания не са били открити.

Сигналите са препратени за инспекция и от Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество, която също би трябвало да се произнесе дали има нередности, както се твърди в „ разкритията” за Гогов, тръгнали от една медия.

Изниква въпросът за какво за следващ път ръководещите се преценяват с голи изказвания, без да изчакат инспекциите на способените органи.

Още по-странно е, че формалните управляващи реагират като ужилени единствено по информация на избрани медии и се задействат експресно от недоказани изказвания на кръга „ Капитал”, да вземем за пример, чийто медии са нарицателно са обслужване на политически ползи.

Защо се прави това, откакто ръководството би трябвало да гледа единствено, обстоятелствата, а не да се подава на плоски операции, въз основата на които да взима основни решения? Сериозен въпрос, на който надали ще има отговор.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР