Ден след глупавата загуба от Вашингтон, лишила ги от шанса

...
Ден след глупавата загуба от Вашингтон, лишила ги от шанса
Коментари Харесай

Далас полудяха, дадоха първи избор в драфта за Амари Купър!?!

Ден след глупавата загуба от Вашингтон, лишила ги от шанса да излязат отпред в НФК Изток, Далас (3-4) „ решиха” казуса пазарувайки. „ Каубоите” взеха от Оуклънд (1-6) мощно подозрителния откъм продукция през последните два сезона уайд рисийвър Амари Купър. Но не толкоз договорката (б.а. – Далас имат осем уловени тъчдауна за седем мача) е смайваща, колкото цената.

Собственикът и общоприет управител на петкратните първенци Джери Джоунс прати на Оуклънд правото на избор в първия кръг на драфта следващата година. Срещу което получи състезател, опитващ да покрие условията на протокола след мозъчно разтърсване, с 22 овладяни паса за шест мача, грандиозните 280 ярда и цялостен един тъчдаун. И то в случай, че различен очевиден претендент за Купър по този начин и нямаше.

С получената селекция Оуклънд имат към този момент цели три в първи кръг за следващата година. Освен своята, която по всичко проличава ще е измежду първите през април, „ нашествениците” имат и тази на Чикаго, получена след договорката за Халил Мак предишния месец.

А съгласно слуховете НЙ Джайънтс от седмица ухажват Оуклънд с концепцията да вземат куотърбека Дерек Кар и да го създадат правоприемник на отиващия към пенсия Илай Менинг. Проблемът пред договорката е, че „ гигантите” не желаят да дадат избора си в първия кръг следващата година, тъй като се допуска, че ще е много ранен. Но са подготвени да се разделят със селекцията си в първия ден през 2020 година
Трансферният пазар в НФЛ тази година затваря на 30 октомври в 23.00 ч. българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР