Ден след 25-тия си рожден ден българският кикбоксьор Стоян Копривленски

...
Ден след 25-тия си рожден ден българският кикбоксьор Стоян Копривленски
Коментари Харесай

Копривленски в голямата си битка пряко по RING

Ден след 25-тия си рожден ден българският кикбоксьор Стоян Копривленски ще излезе в една от най-големите си борби. Той ще се изправи против мароканското чудовище Мохамед Ярая. Мача може да гледате директно по RING от от 20:00 ч.

Копривленски е единственият българин, който е реализирал победи в най-голямата кикбокс верига в света - GLORY. Той има триумфи над Тужани Бестати, Майкол Юрк (с нокаут) и Анил Кабри.
Преди огромната борба: Копривленски малко по-тежък от противника си (ВИДЕО) Гледайте Копривленски против Мохамед Ярая - на следващия ден от 20 ч. директно по RING
Българинът се състезава в лека категория. Той дебютира във веригата през 2017 година и към този момент има 6 мача, а в ранглистата на своята категория е трети.

Неговият противник Ярая не е толкоз умел. Той има една победа и една загуба в GLORY.

За мача си в Париж българинът се приготвя в най-хубавите школи в света - холандската " Mike’s Gym ". Преди месец той имаше здравословни проблеми, само че видеоклиповете от тренировките му са красноречиви - съумял е да ги превъзмогне и излиза само за победа!
Копривленски отброява дните до идващия си мач в Glory (ВИДЕО) Двубоят ще бъде излъчен на 22 юни от 20 ч. по RING
В две следващи години Копривленски попада в годишните номинации на веригата - през 2017 година за " Най-добър нокаут с ритник ", а през предходната за " Мач на годината " за срещата му с Джош Джонси, която се организира на 31 март 2018 година в Лос Анджелис.

Снимка: Instagram

Кантарът преди мача сподели, че българинът е тъкмо 70 кг - с 200 гр повече от своя противник.

Не пропускайте зрелището сред Стоян Копривленски и Мохамед Ярая довечера (22 юни), директно по RING от 20:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР