Ден преди въвеждането на зеления сертификат се образуваха опашки пред

...
Ден преди въвеждането на зеления сертификат се образуваха опашки пред
Коментари Харесай

Над 250 души са се ваксинирали в Св.Анна в сряда

Ден преди въвеждането на зеления документ се образуваха опашки пред пунктовете за имунизации. Някои от чакащите споделиха, че се постанова да се ваксинират, с цел да запазят работата си, а други - с цел да продължат да посещават заведения, фитнеси и културни мероприятия.
Днес пред пункта за имунизация в болница „ Св. Анна” още веднъж се образува опашка, описват от Нова телевизия. Хората се събраха, още преди вратите на имунизационния център да отворят. А с цел да се оправят по-бързо с работата и да имунизират всички искащи, през днешния ден там стартира работа още един екип.

„ За сряда през пункта са минали 253 души, като максимален е ползата към имунизацията на „ Янсен” – към 130 души. Всеки си имаше разнообразни аргументи, някои бяха планували, други споделиха, че са предизвикани. Такъв брой минаваше през пункта за 2-3 дни”, изясни доктор Петков от имунизационния екип.
В сряда имаше и срив в системата за издаване на документи, което е попречило на имунизационния развой. Поне 2 часа екипите не са могли да слагат ваксини. Сертификат се издава на момента след имунизация – след еднократната доза на „ Янсен” или след втората доза от останалите препарати.

Работното време на Ваксинационния център на в „ Св. Анна " беше удължено до 21.30 часа поради засиления интерес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР