Ден преди първото домакинство в Шампионската лига за този сезон

...
Ден преди първото домакинство в Шампионската лига за този сезон
Коментари Харесай

Марица и Вакъфбанк очакват пълна зала и интересен сблъсък

Ден преди първото домакинство в Шампионската лига за този сезон на българския първенец Марица (Пловдив) против международния и европейски клубен първенец Вакъфбанк (Истанбул), треньорите и по две състезателки от двата тима се срещнаха с представителите на медиите в зала " Колодрума ".
От страна на Марица на брифинга участваха старши треньорът Иван Петков, капитанката Нася Димитрова и немската звезда на тима Катлийн Вайс.

От ВакъфБанк на конференцията участваха италианският ментор Джовани Гуидети, капитанката Мелис Гюркайнак и международната шампионка Милена Рашич - единственият играч във волейбола сега, който е по едно и също време и международен първенец, и международен клубен първенец.

" За нас е привилегия да играем с ВакъфБанк. Искам да поздравя отбора по тази причина, което направи преди две седмици - спечелването на Световното клубно състезание. Ще играем против най-хубавия тим в света с най-хубавите състезатели и най-хубавият треньор. Очаквам на следващия ден страхотна атмосфера и се надявам да създадем един добър мач, който да се хареса на всички ", сподели Иван Петков, старши треньор на Марица.
" Надявам се на следващия ден да се представим почтено против един толкоз класен тим. Само преди две седмици те завоюваха Световното клубно състезание. Искаме да зарадваме всички фенове и да изиграем прекрасен мач ", съобщи капитанът на Марица Нася Димитрова.

" Нямаме самообладание за първия ни домашен мач в Шампионската лига. Да, знаем, че играем с най-хубавия тим в света сега и по тази причина ще дадем всичко от себе си. Надявам се да стане един театър и да зарадваме пловдивската аудитория ", разяснява Катлийн Вайс, разпределител на Марица.
And the match-ups for #CLVolleyW are as follows
pic.twitter.com/zlTGUmkoFh
— CEV Champions League (@CEVolleyballCL) December 17, 2018 " Искам да благодаря на Марица за чудесната организация, всичко е ужасно. Ние сме подготвени за мача на следващия ден. Очаквам да има доста аудитория и да стане добър дуел. Марица разполага с доста положителни състезателки и тимът ще направи всичко допустимо да се показа добре пред своите почитатели ", сподели старши треньорът на гостенките Джовани Гуидети.

" Много се веселя да съм тук, залата е доста хубава. За нас неотдавна приключи Световното клубно състезание, което спечелихме и първата ни задача за сезона е изпълнена. Това, което ни следва в този момент е да обърнем внимание на Шампионската лига. Вълнуваме се, че сме тук и че ще играем против Марица. Очакваме с неспокойствие този мач. ", добави Мелис Гюркайнак, капитан на Вакъфбанк.

" Радостна съм, че съм за първи път в Пловдив, това е един доста хубав град. Успяхме да забележим залата. Направи ми усещане, че е огромна и хубава. Надявам се да има много хора на следващия ден в Колодрума и да създадем един прекрасен мач ", съобщи центърът на турския отбор Милена Рашич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР