Ден преди първия двубой на Милан за новия сезон треньорът

...
Ден преди първия двубой на Милан за новия сезон треньорът
Коментари Харесай

Треньорът на Милан: Съперникът е в по-добра форма от нас

Ден преди първия дуел на Милан за новия сезон треньорът предизвести, че отборът му не е подготвен на 100%. В четвъртък вечер италианците гостуват на Шамрок Роувърс в Дъблин в конфликт от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Победителят ще се дефинира единствено в този мач.

“Физически играчите на противника са в по-добра форма от нас, тъй като ние сме единствено на 3 седмици подготовка. Ето за какво би трябвало да бъдем доста деликатни. Ако в спорта приемеш нещо за даденост, то си сбъркал. Първите срещи постоянно са сложни, а и по принцип Шамрок играе прекрасен футбол. Трябва да сме съсредоточени през всичките най-малко 95 минути”, съобщи Пиоли на днешната си конференция.

It’s finally here! Our first squad list of the season:

Ecco i convocati per la nostra prima gara ufficiale della stagione
— AC Milan (@acmilan)
Макар Милан да започва в шампионата на толкоз ранен стадий, наставникът към този момент мисли за спечелването му, тъй като това ще значи класиране за Шампионската лига. “Завръщането ни в ШЛ е основната ни задача - удостовери Пиоли. - Това е нещо обикновено за популярен клуб като нашия. Знаем какви компликации ни чакат, само че сме подготвени.”

Пиоли увери също по този начин, че е изцяло възобновен от травмата си и е разполагаем за мача.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР